Kryetarja e LRI-së Floida Kërpaçi pas një takimi të zhvilluar ditën e sotme me Kryetaren e LSI-së Monika Kryemadhi dhe shtabin drejtues të strukturës së gjimnazeve të LRI-së ka thënë se LSI është partia e të rinjve dhe është e vendosur për ti mbështetur të rinjtë. Kërpaçi gjithashtu shton se fokusi i LSI-së është ndërlidhja e arsimit cilësor me aftësimin e brezit të ri për punët e së nesërmes.

POSTIMI I PLOTË NË FACEBOOK

#LRIGjimnaze❤️👫

LSI është partia e të rinjve dhe është e vendosur për ti mbështetur të rinjtë dhe për ti bërë pjesë të proçeseve vendimmarrëse.

Fokusi ynë është ndërlidhja e arsimit cilësor me aftësimin e brezit të ri për punët e së nesërmes.

Ndaj dyfishimi i buxhetit për arsimin është prioritet kryesor për Lëvizjen Socialiste për Integrim.
Të vendosur për ta bërë Shqipërinë,shtëpinë tonë🌹#bashkohumeLRI👫😎

Fotografia e Floida KerpaciFotografia e Floida KerpaciFotografia e Floida Kerpaci