Të gjithë mendojnë që në krye është Apple ose Samsung por jo.

I pari në listë për nga fitimet qëndron Google me plot 302 Miliard dollar vetëm për këtë vit.

Kjo është diçka e pritshme duke qenë se kompania është e kudo ndodhur dhe e përfshirë në shumë shërbime e produkte.

E çuditshme se si kompania e Samung renditet e 9-ta por i tregon edhe një herë tjetër që Apple është si gjithmonë në avantazh. Më poshtë keni listën me kompanitë me fitimet më të larta.

Capture.JPG