Njerëzit po shpikin gjëra të reja çdo ditë.

Sidoqoftë, disa prej tyre me të vërtetë janë të çuditshme dhe është e vështirë të kuptohet se për çka janë prodhuar.

Shumica e gjërave që kemi mbledhur në këtë artikull duken shumë të çuditshme, shkruan Bright Side

Një maskë reformuese (E popullorizuar në Japoni, përdoret për të riformuar fytyrën)

Një transportues me një rrotë

Një mekanizëm për ngritjen e hundës

Maska “Rejuvenique”,

Kjo maskë e quajtur “Rejuvenique”, pavarësisht nga pamja e saj e frikshme, është bërë për t’u kujdesur për lëkurën e fytyrës. Ka elektroda që kanë të njëjtin efekt si kirurgjia.

Maska për ndjekjen e emocioneve

“Pikaso Guitar”