11 vendet që duhet të vizitohen përpara se të bëhen shumë të njohura

Me vende si Kroacia e Islanda të cilat po bëhen gjithnjë e më të njohura dhe po pushtohen vit pas viti nga turistët, gjetja e destinacioneve që nuk janë të njohura për turistët në ditët e sotme duket si “mision i pamundur”.

Nëse keni menduar që të shkoni të vizitoni këtë verë Anglinë, në vend që të shkoni në Londër apo Dublin, ju keshillojmë të vizitoni Cardiff në Wales.

Nëse do të shkoni në Spanjë, shtojini itinerarit tuaj edhe destinacionin e Bilbaos në rajonin Bask.

Më poshtë do të gjeni një listë me 11 prej destinacioneve të cilat nuk janë bërë ende aq të vizituara dhe të famshme për turistët. Ndaj nëse ju pëlqejnë mund t’i merrni në konsideratë për udhëtimin tuaj të radhës…

Bournemouth, Mbretëria e Bashkuar

Edmonton, Kanada

Da Nang, Vietnam

Whitefish, Montana

Famagusta, Qipro

Bilbao, Spanjë

Matinhos, Brazil

Cardiff, Wales

Guarapari, Brazil

Ōita, Japoni

Dunedin, Zelanda e Re

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al