Lulet i duam jo vetëm për faktin se janë të bukura, na gjallërojnë dhe i japin jetë shtëpisë tonë por edhe për faktin se kanë aromë shumë të mirë.

Më poshtë po ju paraqesim disa prej luleve që kanë vërtetë ndër aromat më të veçanta. 

  • Gardenia
  • Lily-of-the-valley
  • Sweet Alyssum