Luan Rama: Gëzuar me mirënjohje, nderim e përulësi të veçantë mësues të dashur

Zv/kryetari i Lëvizjes Socialiste për Integrim, Luan Rama me anë të një statusi në Facebook ka uruar të gjithë mësuesit me rastin e 7 marsit. Rama është shprehur se puna e mësuesit është përmbushja e një misioni që prek përjetësinë.

POSTIMI I PLOTË:

Gëzuar me mirënjohje, nderim e përulësi të veçantë mësues të dashur!
Puna juaj me shumë përkushtim, me durim, me fisnikëri e dashuri, është përmbushja e një misioni që prek përjetësinë! Ndaj jo më kot Konfuci ka thënë: vlera e mësuesit dhe pesha e qiellit nuk maten kurrë!

Burimi: (integrimi.al/T.I)

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al