Kristi Xharau/ Të rinjtë janë e ardhmja dhe përfshirja e të rinjve në politike është mekanizmi drejt progresit

Sekretari i Marredhenjeve Nderkombetare per LRI, Kristi Xharau, ka ndare me ndjekesit e tij nje foto ku duket ai se bashku me deputetin me te ri ne Parlamentin Europian, Brando Benifei. Xharau shkruan se perfshirja e te rinjve ne parlamentin shqiptar dhe ate evropian eshte kauza e tyre e perbashket.

Statusi i plote:

Se bashku kemi nje kauze, perfshirjen e sa me shume te rinjve si ne parlamentin shqiptar gjithashtu edhe ate europian. Te rinjte jane e ardhmja dhe perfshirja e te rinjve ne politike eshte mekanizmi drejt progresit.

Si forca progresiste, social-demokrate perfshirja e te rinjve duhet te jete pjese e axhendes kryesore te partive politike ne menyre qe vendi yne dhe jo vetem te udhehiqet drejt integrimit europian.

#IUSYFestival #LRI ❤🌹👫

Burimi:( integrimi.al )

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al