Petrit Vasili:Kryeministri i dorëzuar totalisht tek krimi!

Kryetari i Grupit Parlamentar të LSI, Petrit Vasili me anë të një postimi në Facebook është shprehur se Kryeministri i dorëzuar, peng dhe shërbëtor i trafikantëve dhe kriminelëve sot e pranoi publikisht përpara gjithë shqiptarëve këtë.

Më poshtë statusi i plotë:

Kryeministri i dorëzuar totalisht tek krimi.

Kryeministri njësh me krimin.
Ditë shumë e keqe për vendin.
Kryeministri i dorëzuar, peng dhe shërbëtor i trafikantëve dhe kriminelëve sot e pranoi publikisht përpara gjithë shqiptarëve këtë.
Reforma në drejtësi e këtij të inkriminuari në krye të qeverisë sot ka rënë.
Kryeministri donte reformë në drejtësi që të mbronte trafikantët dhe kriminelët që i mbështeste dhe i përdorte dhe një drejtësi tjetër që godet pa meshirë njerezit e zakonshëm, të pambrojturit dhe të varfërit.

Burimi:(integrimi.al/E.P)

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al