Situata ekonomike në vendin tonë sa vjen dhe përkeqësohet dhe një gjë të tillë e nxjerrin në pah të gjithë treguesit ekonomik.

Sipas një vrojtimi në besimin e biznesit dhe konsumatorit në vend, treguesit e ndjesisë ekonomike kanë rënë me 4.0 pikë, besimi në sektorin e industrisë me 0.1 pikë, besimi në sektorin e ndërtimit me 1.9 pikë, besimi në sektorin e shërbimeve me 3.2 pikë, besimi në sektorin e tregtisë me 5.3 pikë, si dhe besimi në konsumator me 0.7 pikë.

Për më tepër ndiqni videon e mëposhtme:

Biznesi – Tetor 2018

Vrojtimi i Besimit të Biznesit dhe të Konsumatorit (Tremujori i Tretë 2018) shënon rënie në të gjithë treguesit.Kjo është situata e vërtet EKONOMIKE në Shqipëri.JA SHIFRAT ZYRTARE ⬇

Publiée par Integrimi Online sur Mardi 9 octobre 2018