Avokati i njohur, Altin Goxhaj ironizoi dje mbledhjen e Asamblesë së Partisë Socialiste dhe Kryeministrin Edi Rama për përjashtimin e deputetit të kësaj force politike në Qarkun e Lezhës, Gjetan Gjetani. Ndërkohë, nga ana e tij, vetë deputeti i përjashtuar tashmë nga PS akuzoi policinë për bashkëpunim me krimin dhe paaftësi totale në mbrojtje të jetës së qytetarëve.

PARTIA JOTE TË PËRJASHTON.. POR EDHE TË ARRESTON !!!

SOT NË MJES U MBLODH BIROJAFOL EDVER TË LUMTË GOJA!PARTIA JOTE TË PËRJASHTON.. POR EDHE TË ARRESTON !!!

Publiée par QEVERIU sur Vendredi 7 septembre 2018