Gjatë kontrolleve rrugore gjatë natës policia ka ndaluar  një 19-vjeçar nga Durrësi pasi është kapur me shpejtësi  175 km/h.

Policia rrugore vijon kontrollet me radar duke pezulluar deri tani 17 leje drejtimi për shpejtësi të tejkaluar.

VID-20180901-WA0000

Policia Rrugore e Tiranes kontrolle per rritjen e parametrave te sigurise rrugore gjate fundjavesMos shpejto të arrish aksidentin.19 vjeçari nga Durresi me 175 km/h në rrugën interurbane Tiranë -Durrës, matur me Radar ne nje largesi prej 745.3 metra. Shpejtesi ✈qe te vret jeten🚑.17 Leje Drejtimi te pezulluara nga Policia Rrugore e Tiranes prej orës 22.00 të dates 31.08.2018 deri në oren 01.20 te dates 01.09.2018 per shpejtesi qe varionin nga 137 deri ne 175 km/h.Nga verifikimi rezultoi se krahas shpejtesise fluturuese, 4 prej tyre ishin debitor me mbi 5 masa administrative,, 3 pa siguracion dhe nje pa kontroll teknik.Policia Rrugore e Tiranes po vijon kontrollet me Radar e Drager ne te gjitha rruget e Tiranes.Mos abuzoni me shpejtesine dhe alkoolin se ne rastin me te mire ju pret polici ne rruge.#zbatorregullatudhetoisigurt

Publiée par Policia e Shtetit sur Vendredi 31 août 2018