Panariti: “Jemi të vendosur që të bëjmë zero taksat për bujqësinë, për naftën, për farat, pesticidet dhe makineritë bujqësore”.

“Potencialet që ka bujqësia jonë, do të jenë potencial për zhvillimin dhe punësimin e fermerëve, e familjeve të tyre, të fshatit shqiptar. Ndaj, jemi të vendosur, që të bëjmë zero taksat për bujqësinë, për naftën, për farat, pesticidet, për makineritë bujqësore, për fermerin apo blegtorin”. Kështu e nisi takimin me fermerët e Bashkisë Maliq dhe…

Ilir Meta: “Angazhim i të gjithë politikanëve, drejtuesve të forcave kryesore politike në Parlament për të krijuar klimën e duhur për zgjedhje”.

Kryetari i LSI-së, zoti Ilir Meta theksoi në Kuçovë rëndësinë e angazhimit të të gjithë politikanëve, drejtuesve të forcave kryesore politike në Parlament për të krijuar klimën e duhur për zgjedhje të qeta, për të respektuar atë të drejtë kushtetuese që ka çdo qytetar i Shqipërisë për të votuar në mënyrë të barabartë dhe të…

Erisa Xhixho: Edukimi cilësor sjell familje të shëndetshme.

Sekretarja për Marrëdhëniet me Publikun në LSI, znj. Erisa Xhixho zhvilloi një takim me të rinjtë e Patosit, Zharëz dhe Roskovecit për të biseduar për programin e LSI për arsimin. Xhixho u shpreh se duhet të rritet cilësia e arsimit si në sistemin parauniversitar deri në atë universitar. “Ne duhet të rrisim cilësinë e arsimit…

Panariti me fermerët e Starovës:Moratorium fiskal për bujqësinë, vetëm kështu ju merrni frymë lirshëm, merr frymë e zhvillim bujqësia

Ministri i Bujqësisë, Zhvillimit Rural dhe Administrimit të Ujrave,Edmond Panariti zhvilloi sot takime me strukturat e LSI në qytetin e Pogradecit, ku u njoh me punën e përditshme që bëjnë në terren dhe rezultatet e pritshme në zgjedhjet e 18 qershorit, i cili pritet të dyfishohet për LSI në këtë rreth. Më pas, Z.Panariti zhvilloi…

Ilir Meta: “Jemi përpara një momenti të rëndësishëm që është ai i kapërcimit të një ngërçi politik i cili mund të na çojë në një drejtim të gabuar”

Kryetari i LSI-se, zoti Ilir Meta, tha se jemi përpara një momenti të rëndësishëm që është ai i kapërcimit të një ngërçi politik i cili mund të na çojë në një drejtim të gabuar. “Ky është shqetësimi kryesor, të ndihmojmë një dialog proaktiv politik që gjithë procesi i zgjedhjeve të ardhshme të hyjë në shinat…

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al