Urimi i Kryetares së LSI-së, znj. Monika Kryemadhi nga Elbasani me rastin e festës së Kurban Bajramit

Urimi i Kryetares së LSI-së, znj. Monika Kryemadhi nga Elbasani me rastin e festës së Kurban Bajramit vijon si mëposhtë: “Ju urojmë të gjithë shqiptarëve në këtë festë të Kurban Bajramit mbarësi, begati, lumturi, paqe, fat në familjet e tyre. Zoti u plotësoftë dëshirat dhe i shoqëroftë në rrugën e jetës së tyre, në një…

“Presidenti i Republikës së Shqipërisë, Sh. T. Z Ilir Meta uron të gjithë besimtarët myslimanë me rastin e festës së Kurban Bajramit”

Presidenti i Republikës SH. T. Z Ilir Meta zhvilloi një vizitë në Selinë e Komuniteti Mysliman Shqiptar në Tiranë me rastin e festës së Kurban Bajramit. Gjatë kësaj vizite Presidenti Meta u prit nga Kryetari i Komunitetit Mysliman Shqiptar, Skënder Bruçaj, të cilit i përcolli urimet më të përzemërta për këtë ditë të shenjtë. Gjithashtu,…

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al