Konferenca për shtyp e Zëvendëskryetarit të Lëvizjes Socialiste për Integrim, Luan Rama

Më lejoni t‘ju bëj të ditur se kryesia e LSI në mbledhjen e sotme vendosi të marrë disa masa të rëndësishme të karakterit organizativ për të nisur një proces tërësor të riorganizimit dhe ristrukturimit të të gjitha strukturave të partisë në të gjitha nivelet, me qëllim që të përshtatemi më mirë dhe të jemi tërësisht…

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al