Monika Kryemadhi: LSI do të votojë dhe miratojë çdo iniciativë ligjore që ka të bëjë me integrimin europian.

Lëvizja Socialiste për Integrim zhvilloi ditën e sotme mbledhjen e Grupit të saj parlamentar në orën 11:00. Deputetët e zgjedhur nga fushata zgjedhore e qershorit të këtij viti u njohën me objektivat kryesorë të LSI si opozitë e vërtetë në Parlamentin e ri. Mëposhtë keni të bashkëngjitur edhe fjalën e Kreut të grupit parlamentar Z.Petrit…

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al