Këshilltari i LSI në Bashkinë Tiranë, Eltjon Halimi: “Apel për zgjidhjen e shqetësimeve të qytetarëve”

Këshilltari i LSI në Bashkinë e Tiranës, Prof Asoc Eltjon Halimi, me anë të një statusi në facebook ditën e sotme, i bën thirrje Bashkisë Tiranë për zgjidhjen e shqetësimeve dhe problemeve të qytetarëve. Këshilltari i LSI, Halimi thekson faktin se herë pas here janë hasur në shqetësime të ngritura nga vetë banorët, të cilët ankohen…

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al