Endrit Braimllari: Deputetët dhe strukturat e LSI-së po ndjekin nga afër në terren situatën problematike, duke ofruar mbështetje dhe solidaritetin e tyre për qytetarët.

Sekretari i Përgjithshëm i LSI-së Endrit Braimllari në një deklaratë për shtyp u shpreh se situata në të cilën po kalon vendi është një emergjencë e përmasave kombëtare. Dëmet dhe pasojat janë shumë të rënda. Qytetarët po përballen me një situatë të jashtëzakonshme ndaj të cilës ndihen të pafuqishëm dhe pa mbështetjen e duhur. Më poshtë…

Përparim Spahiu: Masat dhe punët për parandalimin e përmbytjeve bëhen në Pranverë dhe Verë, prandaj lajmet për probleme prej rreshjeve nga Bulqiza ishin shumë më pak se vitin e kaluar

Deputeti i LSI, Përparim Spahiu ka reaguar me anë të një postimi në Facebook ku është shprehur se Bashkia Bulqizë falë masave të marra në kohën e duhur parandaloi problemet e shumta nga rreshjet e shiut. Më poshtë statusi i plotë: Masat dhe punët për parandalimin e përmbytjeve bëhen në Pranverë dhe Verë, prandaj lajmet…

Monika Kryemadhi: Qeveria shqiptare duhet të mos humbasë më kohë, por në respekt të ligjit të shpallë gjendjen e jashtëzakonshme

Kryetarja e LSI, Monika Kryemadhi ka reaguar me anë të një postimi në Facebook për situatën e rënduar të vendit nga moti i keq, ku është shprehur se qeveria shqiptare duhet të mos humbasë më kohë, por në respekt të ligjit të shpallë gjendjen e jashtëzakonshme, të mobilizojë fonde financiare, ndihma ushqimore, logjistikën e duhur…

Gaetano Doçi: Përmbytjet po fillojnë të japin dëmet e para

Sekretari i Burimeve Njerëzore për LRI, Gaetano Doçi ka reaguar me anë të një postimi në Facebook ku shprehet se përmbytjet po fillojnë të japin dëmet e para.Një urë në Qafshtamë është rrëzuar duke izoluar tre fshatra bashkë me fabriken e ujit e cila është punëdhënëse për mijëra qytetare anembanë vendit. Më poshtë statusi i…

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al