Edmond Panariti: Toka për Balilajt, Rama firmosi VKM-në

Deputeti i Lëvizjes Socialistë për Integrim, Edmond Panariti në fjalën e mbajtur sot në seancën plenare ka rikujtuar edhe një herë problematikat e mëdha që po has politika shqiptare sot. Z. Panariti preku gjithashtu edhe kriminalitetin e përfshirë në strukturat më të larta të shtetit sot. Më poshtë keni fjalën e plotë: Ka dy herë që…

Kejdi Mehmetaj: Qeveria nuk ka as kohë për të punuar dhe as për të ndihmuar qytetarët sepse ka shumë skandale për të mbyllur

Deputetja e LSI, Kejdi Mehmetaj në fjalën e  mbajtur ditën e sotme në Kuvend u shpreh se  qeveria e shfrytëzoi dhe situatën e përmbytjeve për të bërë shown e saj të rradhës me çizmet e llastikut edhe  me ERTV që vinte nga pas në të gjithë Shqipërinë që  aq sa ka kushtuar prodhimi i atij sinjali që…

Edmond Haxhinasto: Ja pse LSI voton kundër Aktit Normativ

Deputeti i LSI,Edmond Haxhinasto në fjalën e mbajtur në Kuvend u shpreh se  është e papranueshme që paratë deri në nivelin e dy muajve shpenzimeve buxhetore të kalohen për vitin e ardhshëm. Kjo më e pakta bën që të bie ritmi i realizimit të detyrimeve, do të thotë që të realizohen më pak detyrime, më pak…

Luan Rama: Parlamenti i turpit dhe shëmtisë politike përballë qytetarëve!

Zv/ Kryetari i Lëvizjes Socialiste për Integrim, Luan Rama në fjalën e mbajtur sot në seancën plenare ka folur për sjelljen e qeverisë dhe gjithë politikës ndaj qytetarëve që janë përballur me përmbytjet e disa ditëve më parë. Ai e quajti Parlamentin si turp dhe shëmti politike përballë qytetarëve. Z. Rama nuk ngurroi ta ilustronte…

Shezai Rrokaj: Politika e gërrvërreve për përmbytjet: tallje për qytetarët

Deputeti i Lëvizjes Socialiste për Integrim, Shezai Rrokaj më anë të një statusi në rrjetin social Facebook ka reaguar kundër gjendjes aktuale të qeverisë duke e lidhur ngushtë atë me fajin e përmbytjeve të vendin. Z. Rrokaj është shprehur se ka ardhur koha që të gjitha qeveritë ti kërkojnë falje publike qytetarëve që janë shkaktaret…

Edmond Panariti: Kontratat e qiradhënies së tokave janë plotësisht në përputhje me ligjin, të hapura ndaj cdo kontrolli dhe verifikimi

Deputeti i LSI, Edmond Panariti ka reaguar me anë të një postimi në Facebook, ku është shprehur se kontrata e qiradhënies që u tund sot publikisht në parlament me akuza, sajesa dhe shpifje, është dhënë me Vendim të Këshillit të Ministrave dhe është kaluar për ekzekutim nga Ministria e Arsimit te Ministria e Bujqësisë. Më poshtë postimi…

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al