Edmond Panariti: Përse vota e Shqipërisë duhej të ishte ndryshe

Deputeti i LSI, Edmond Panariti ka reaguar me anë të një statusi në Facebook ku shprehet shumë familje shqiptare strehuan familje hebreje pa marrë parasysh rrezikun. Ky është një investim historik në marrëdhëniet tona i cili duhet kuruar me shumë kujdes dhe përgjegjësi. Më poshtë postimi i plotë: Përse vota jonë ndaj rezolutës për kundërshtimin…

Monika Kryemadhi për Europeaninterest.eu: Politikë e Re për Gjeneratën e Re të Shqipërisë

Artikulli i Kryetares së LSI-së Monika Kryemadhi për portalin “Europeaninterest.eu” Shqipëria përballet me sfida të shumta në rrugën e saj drejt integrimit në Bashkimin Evropian, ndërkohë që shpresohet se hapja e negociatave me Brukselin të ndodhë vitin e ardhshëm. Pavarësisht ndryshimeve të jashtëzakonshme që vendi ka përjetuar në 27 vitet e fundit, që nga përmbysja…

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al