Petrit Vasili: Kryeministri e gjeti Sheratonin dhe e përzuri

Kreu i Grupit Parlamentar të LSI, Petrit Vasili ka reaguar me anë të një statusi në Facebook ku shprehet se asnjë emër i madh i turizmit botëror nuk është më sot në Shqipëri. Për faqen e zezë të këtij kryeministri edhe Sheratonin të vetmin emer të madh, që e gjeti e bëri të ikte. Më…

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al