Baki Dervishi: 2018 duhet të jetë viti i Shpresës!

Nga Baki Dervishi 2018 duhet të jetë viti i Shpresës! Pavarësisht pikëpamjeve të ndryshme , të gjithë bien dakord se periudha e ndërrimit të viteve është një ndër periudhat më të vecanta për të gjithë familjet Shqiptare dhe kjo lidhet me atmosferën e vecantë që krijohet këtë periudhe . Është ai moment i vitit ku…

Petrit Vasili: Kryeministri di nga shëndetësia më pak se breshkat e tij

Kreu i Grupit Parlamentar të LSI, Petrit Vasili ka reaguar me anë të një statusi kundër kryeministrit Rama. Vasili shprehet se Kryeministri që s’kupton asgjë nga shëndetësia është bërë si papagall dhe përsërit çfarë i thonë. Më poshtë statusi i plotë: Kryeministri di nga shëndetësia më pak se breshkat e tij. Kryeministri që s’kupton asgjë…

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al