Petrit Vasili: Shëndetësia e kryeministrit: Pacienti i fundit dhe konçensionet e kioskat të parat

Kreu i Grupit Parlamentar të LSI, Petrit Vasili ka reaguar me anë të një statusi kundër kryeministrit Rama. Vasili shprehet se për shëndetësinë kryeministri është bërë si Shvejku që thoshte “Ç’më duhet mua se çfarë them unë” Më poshtë statusi i plotë: Shëndetësia e kryeministrit: Pacienti i fundit dhe konçensionet e kioskat të parat. Kur…

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al