Klajda Gjosha: Duhet politikë konstruktive, ftesat e Ramës hipokrizi

Ish-ministrja e Integrimit Klajda Gjosha tha se për të patur pritshmëri të larta të integrimit të Shqipërisë në BE duhet një bashkëpunim politik. Në studion e lajmeve të Ora News, Gjosha u shpreh se dialogu konstruktiv mes palëve politika ka munguar. Gjosha: Që të kesh pritshmëri të larta, ajo duhet të shoqërohet me një ambient politik…

Luan Rama: Vija e demarkacionit midis nesh dhe të tjerëve është Integrimi Europian, Reforma në Drejtësi, Reforma Zgjedhore dhe interesi qytetar

Zv.Kryetari  i LSI-së Luan Rama në një deklaratë për shtyp u shpreh se Grupi Parlamentar i LSI vendosi të marrë pjesë në seancën e datës 15 janar në çelje të sesionit të ri të Kuvendit të Republikës së Shqipërisë, për të ushtruar me vendosmëri të gjitha përgjegjësitë e përfaqësimit në Kuvendin e Shqipërisë, për të ushtruar me…

Edmond Panariti: Raporti i sponsorizuar i Albanian Food Industry, mbi sigurinë ushqimore në vend është “fake”

Deputeti i LSI, Edmond Panariti ka reaguar me anë të një postimi në Facebook ku shprehet se raporti i sponsorizuar i Albanian Food Industry, mbi sigurinë ushqimore në vend është një “fake”. Kjo sepse laboratori Servizi Chimici Albanesi në të cilin pretendohet se janë dërguar mostrat ushqimore, as nuk kryen dhe as është i akredituar…

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al