Monika Kryemadhi: Më 27 Janar për të protestuar kundër varfërisë, papunësisë, çmimeve të larta dhe pabarazisë

Kryetarja e LSI-së Monika Kryemadhi zhvilloi sot një takim me strukturat e LSI-së së njësisë nr.1 në Tiranë. Gjatë këtij takimi, Kryemadhi foli për protestën e 27 Janarit, për të cilën tha se do të jetë një ditë e cila do të mbahet mend gjatë në historinë e opozitarizimit, pasi qindëra dhe mijëra shqiptarë do…

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al