Monika Kryemadhi: Në 27 janar qytetarët protestojnë ndaj qeverisë shkaktare të mjerimit dhe vrasëse të shpresës

Fjala e plotë e Kryetares së LSI, Monika Kryemadhi në takimin me strukturën e Njësisë nr,11 në Tiranë. Faleminderit të gjithëve, sepse sot është një ditë pushimi dhe në fakt gratë më shumë i kushtohenpunëve të shtëpisë, dhe bëjnë gati rrobat për javën që duhen veshur dhe në këtë kohë kaq të vështirë me shi,…

Monika Kryemadhi:Protestojmë në 27 Janar për mijëra shqiptarë që ndihen shumë keq ekonomikisht dhe shpirtërisht nga qeveria që po shkreton Shqipërinë

Fjala e Kryetares së LSI, Monika Kryemadhi në takimin me strukturat e LSI Fier. Ka kaq ditë që shi pafund dhe shpresoj që të ketë qenë i begatë për bujqësinë, akoma  nuk kanë filluar mbjelljet por ti shërbejë atyre që janë mbjell. Unë ju falenderoj shumë edhe për angazhimin tuaj.Ne kemi bërë takime me strukturat…

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al