Monika Kryemadhi: Protestojmë më datë 27 Janar për t’ju rikthyer njerëzve besimin dhe shpresën për të ardhmen e tyre dhe fëmijëve të tyre

  Fjala e Kryetares së LSI-së në takimin me strukturat në Njësinë nr. 8 Unë dua t’ju falënderoj të gjithëve për pjesëmarrjen në këtë takim, por edhe për nxitjen që na jepni çdo ditë me angazhimin tuaj, telefonatat tuaja, me mesazhet tuaja, me qëndrimin tuaj pranë nesh, që na jep zemër dhe na frymëzon për…

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al