Petrit Vasili: Shkollëpaku flet edhe për vaksinat.

Kreu i Grupit Parlamentar të LSI, Petrit Vasili ka reaguar me anë të një statusi në Facebook kundër kryeministrit Rama.Vasili shprehet se kryeministri është një shkollëpak që nuk duhet të flas më se po gajas dynjanë dhe po ja nxin faqen Shqipërisë. Më poshtë postimi i plotë: Shkollëpaku flet edhe për vaksinat. Shpjegojani shkollëpakut që…

Përparim Spahiu: Tjetër lajm i zi për bizneset në këtë vend!

Deputeti i LSI, Përparim Spahiu ka reaguar me anë të një statusi në Facebook ku shprehet se rimbursimi i pakryer i TVSH ka arritur rekord negativ të pesë viteve të fundit.Më shumë se 16 miliard lekë pa rimbursuar. Më poshtë statusi i plotë: Tjetër lajm i zi për bizneset në këtë vend! Rimbursimi i pakryer…

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al