Silva Caka: Anëtarët e KLGJ dhe KLP nuk plotësonin kriteret ligjore

Shorti i hedhur për anëtarët e Këshillit të Lartë të Gjyqësorit dhe të Prokurorisë ka ndezuar debatin midis opozitës dhe mazhorancës gjatë këtyre ditëve, për të folur për këtë situatë ishte e fruar në Report Tv deputetja e Lëvizjes Socialiste për Integrim Silva Caka. Deputetja u shpreh se opozita nuk e dha konsensusin sepse shumica…

Erisa Xhixho: Reforma në drejtësi në shina antiligjore, dëmton rëndë procesin e integrimit

Nënkryetarja e Lëvizjes Socialiste për Integrim, znj. Erisa Xhixho, në një intervistë për ‘Ora News’, është shprehur se zgjedhja në mënyrë antikushtetuese e Kryeprokurores së Përgjithshme të përkohshme dhe ngërçi për ngritjen e KLP dhe KLGJ ka agravuar dialogun politik, që është pikë kyçe për procesin e integrimit. “Fakti që kemi një ngërç në implementimin…

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al