Edmond Panariti: Qeveria qëndrime arrogante dhe të papërgjegjshme në raport me interesin qytetar.

Deklarata  e Deputetit të LSI-së, Edmond Panariti pas mbledhjes së Kryesisë së LSI Në mbledhjen e sotme  të Kryesisë LSI diskutoi për një sërë problemesh. Duke filluar që nga problemet e organizimit të saj, të kompaksimit të strukturave të saj në rrethe dhe në përgatitjen që gjithë partia me strukturat e saj kombëtare do të…

Petrit Vasili: Kryeministri Teatrin Kombëtar e shkatërron ndërsa bunkerin para tij e mbron,e investon e reklamon.

Kreu i Grupit Parlamentar të LSI, Petrit Vasili ka reaguar me anë të një statusi në Facebook ku shprehet se Teatri Kombëtar është vendi i fjalës së lirë, që i rrëzon diktatorët,ndërsa bunkeri është vendi ku diktatorët struken,sigurisht pak përpara se të japin shpirt Më poshtë statusi i plotë: Kryeministri Teatrin Kombëtar e shkatërron ndërsa…

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al