Petrit Vasili: Orientimi strategjik i Shqipërisë drejt SHBA-BE i tronditur thellë, shqiptarët do ta refuzojnë me çdo mjet

Kreu i Grupit Parlamentar të LSI-së, Petrit Vasili me anë të një statusi në Facebook ka sulmuar kryeministrin Edi Rama mbi çështjen e ecurisë  së Shqipërisë drejt politika të jashtme. Sipas Vasilit,  orientimi strategjik i Shqipërisë drejt SHBA-BE i tronditur thellë dhe se shqiptarët do ta refuzojnë me çdo mjet. Më poshtë reagimi i plotë:…

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al