Petrit Vasili: Vdekjet nga zemra dhe kanceri janë shtuar dukshëm,po Check-up përse shërbeu?

Kreu i Grupit Parlamentar të LSI, Petrit Vasili ka reaguar me anë të një postimi në Facebook, ku shprehet se kur shkollëpakesia bëhet bashkë me grykësinë ndodhin vetëm tragjedi. Më poshtë postimi i plotë: Vdekjet nga zemra dhe kanceri janë shtuar dukshëm,po Check-up përse shërbeu ?? INSTAT konfirmon edhe për 2017 një rritje të vazhdueshme e të theksuar të vdekjeve nga sëmundjet kardiake në grup moshat 45-60 vjeç por edhe më të reja.Po…

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al