Dashi Cara: Shqiptarët sot vuajnë nga papunësia, varfëria dhe mungesa e shërbimeve ndërkohe një grup njerëzish të lidhur me pushtetin majmen me parat tona, me paratë e qytetarëve.

Nuk kanë kaluar shumë ditë nga kapja e 613kg kokainë me vlerë miliona euroshe dhe asnjë ‘kokë e madhe’ e arrestuar, përveç dy punonjësve të një firme private me kontenierët e së cilës transportohej kjo sasi e madhe droge. Shqipëria është kthyer një burim kryesor tek vendet e tjera për furnizimin me drogë dhe ky…

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al