Petrit Vasili: Hetim rrënjësor se pse qeveria fshehu peshkaqenët dhe garantet, pse sabotoi asgjësimin e rrjetit për 613 kg kokainë dhe pse dhe kush duan ta mbyllin këtë skandal kriminal gjigand

Bashkëbisedimi me gazetarët i Kryetarit të Grupit Parlamentar të LSI, Petrit Vasili (Pjesa e parë) Është kënaqësi që të bisedojmë dhe të ndajmë disa vlerësime për disa çështje të mëdha të ditës.Po nis me argumentin e parë shumë të rëndësishëm I cili ka të bëjë me atë që është konsideruar me të drejtë një aksion…

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al