Edmond Panariti: Insistojmë të respektohet sugjerimi I FMN-së për pezullimin urgjentisht të kontratave koncensionare

Fjala në Kuvend e deputetit të LSI-së, Edmond Panariti Në fakt thelbi I diskutimit tim nuk ka të bëjë dhe as nuk do të merret me korrigjimin e një gabimi të cilësuar material në shtesën e kontratës koncensionar të Porto-Romanos. Unë mendoj që kjo nuk duhet të kishte ardhur fare sot në parlament, për arsye…

Petrit Vasili: 6 pyetjet që Qeveria dhe Prokuroria duhet t’u përgjigjen për 613kg e kokainës

Bashkëbisedimi me gazetarët i Kryetarit të Grupit Parlamentar të LSI-së, Petrit Vasili Jemi në këtë komunikim së bashku, sigurisht do ta konceptojmë dhe si një bashkëbisedim për disa momentë të cilat kanë qenë dhe momente më të spikatura, jo vetëm të ditës së djeshme politike, por edhe zhvillimeve të orëve më të fundit. Dje ne…

Silva Caka: Kapja e institucioneve të drejtësisë, motivi i ekzistencës politike të maxhorancës.

Fjala në Kuvend e deputetes së LSI-së, Silva Caka Faleminderit Zoti kryetar, Të nderuar kolegë deputetë, Çdo projektligj apo amendament kushtetues që i nënshtrohet punimeve të këtij kuvendi sigurisht që vjen gjithnjë i argumentuar me një relacion shoqërues. Edhe nisma jonë e përbashkët pë të ndryshuar një pikë të nenit 179 të Kushtetutës së Republikës…

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al