Petrit Vasili: Qytetarët kuksianë u rrëmbyen natën nga policia, pse hesht Komisioni I Helsinkit, Avokati i Popullit dhe veçanërisht BE në Tiranë?

Kreu i Grupit Parlamentar të LSI, Petrit Vasili me anë të një postimi ka treguar se është shumë i zhgënjyer nga të gjitha autoritetet ndërkombëtare në lidhje me arrestimin e protestuesve të Rrugës së Kombit. Sipas Vasilit, asnjëri nga të gjitha organizatat e huaja që operojnë në vendin tonë nuk ka reaguar, ndërsa ka shtuar…

Arben Derhemi: Projekti i Teatrit kombëtar nuk lindi si dëshirë e qeverisë për të rindërtuar Teatrin. Lindi si dëshirë për të vjedhur një pronë dhe për ta bërë kullë

  Fjala e aktorit Arben Derhemi, gjatë takimit me Kryetaren e LSI-së, Monika Kryemadhi dhe artistët. Çështja e parë është çështja e artit dhe kulturës sepse nëpërmjet shkatërrimit të artit dhe kulturës ai po shkatërron inteligjencën e këtij kombi, identitetin kombëtar të këtij kombi dhe në momentin që bën këtë ai ka për borxh të…

Robert Budina: Nga LSI morëm garanci për përfshirjen e artistëve në politikat për rritjen strategjike të buxhetit të artit dhe kulturës

Fjala e Robert Budinës, gjatë takimit me Kryetaren e LSI-së Monika Kryemadhi dhe aktorët. Jemi një grupim artistësh të cilët janë të shqetësuar për shembejn e Teatrit Kombëtar. Dhe shembjen e Teatrit Kombëtar nuk e shohim thjesht si një shëmbje ndërtese, e shohim për më tepër si një simbolikë. Me shembjen e tij fillon shembja…

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al