Petrit Vasili: Amerika foli: Kryeministri ktheu vendin në lavatricën gjigande të pastrimit të parave të krimit.

Kreu i Grupit Parlamentar të LSI-së, Petrit Vasili ka reaguar me anë të një statusi në Facebook ku shprehet se kryeministri, që ekonominë kombëtare e shkatërron në emër të pastrimit të parave të zeza të krimit KA VDEKUR POLITIKISHT. Më poshtë statusi i plotë: Amerika foli: Kryeministri ktheu vendin në lavatricën gjigande të pastrimit të…

Përparim Spahiu: Mirëmëngjes vëndit më të varfër në Europë.

Deputeti i LSI-së, Përparim Spahiu ka reaguar me anë të një statusi në Facebook ku shprehet se e thotë Eurostat, ku Shqipëria renditet me shpenzimet më të larta për ushqime në Europë. Më poshtë statusi i plotë: Mirmëngjes vëndit më të varfër në Europë. Me sukses, dhe diferencë, ja kalojmë Kosovës (10 vjet shtet) por…

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al