Petrit Vasili: Kryeministri groposi integrimin për Tahirin, faktet për të cilin i di gjithë globi

Intervista e Kryetarit të Grupit Parlamentar të LSI-së, Petrit Vasili për emisionin 7pa5 në Vizion Plus. Çfarë vendosi mbledhja e Këshillit Drejtues Kombëtar? Ishte mbledhje e zakonshme e forumeve tona, të cilat kanë një sistematicitet që lidhet dhe me detyrimet që kemi me statutin. Ishte një analizë e situatës politike më shumë se çdo gjë…

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al