Petrit Vasili: Kryeministri ç’fajsohet përmes ambasadorit Lu,sa turp.

Pas fjalës së kryeminstrit Rama në Kuvend ku u shpreh se nëse do të kishte diçka të vërtetë për Fatmir Xhafën, do të kishte folur  ambasadori i SHBA-së Donald Lu, ka ardhur dhe reagimi i Kreut të Grupit Parlamentar të LSI-së, Petrit Vasili i cili shprehet se është e turpshme që Kryeministri ç’fajsohet përmes ambasadorit Lu Më poshtë…

Luan Rama: Qeverisje antipopullore dhe kriminale! 

Fjala në Kuvend e Zëvendëskryetarit të LSI-së, Luan Rama  Dje ishte 9 Maji – Dita e Europës, dita kur më 1950 Robert Shuman shpalli për herë të parë idenë e Bashkimi Europian, inicuar si bashkim i industrive të qymyrit e çelikut mes Francës dhe Republikës Federale të Gjermanisë, që është embrioni i asaj Europe që evoluoi për të mbërritur në atë që është sot, dhe që është edhe aspirata jonë kombëtare; Bashkimi Europian.  Por më parë se Dita e Europës, 9 Maji është dita e fitores mbi fashizmin, është dita e fitores së popujve mbi tiraninë kriminale, është dita e fitores së lirisë mbi nazifashizmin, ku shqiptarët janë kontributorë me gjakun, me luftën dhe me sakrificat e tyre, me atë gjak, me atë luftë dhe me ato sakrifica që ju bëtë sikur i nderuat pak ditë me parë, më 5 maj, por që e harruat menjëherē e nuk thatë asnjë fjalë dje në Ditën e Fitores mbi Fashizmin!  E pra, pa 9 Majin e Fitores mbi Fashizmin, nuk do të kishte Ditë të Europës!  Po ndërsa dje në të gjithë Europën dhe në Ditën e Europës u fol edhe për fitoren mbi fashizmin, u fol edhe në ato vende, popujt e te cilëve nuk kanë asnjë kontribut në fitoren mbi fashizmin, sepse qeveritë e tyre zgjodhēn anën e kundërt e bashkëpunuan me fashizmin, vetëm në Shqipri nuk u tha asnjë fjalë, sepse qeverisja juaj ka në filozofinë e vet hipokrizinë, mashtrimin, hilenë!  Sepse qeverisja juaj, në të gjithë dimensionin e vet, në të gjithë qasjen e vet është një qeverisje antipopullore, është një qeverisje kriminale!      Eshte antipopullore dhe kriminale në tërësinë e politikave ekonimike qe aplikon, me tërë zinxhirin e taksave dhe tatimeve, është kriminale me mashtimin e shëndetësisë falas, që hoqi edhe…

Petrit Vasili:Kryeministri lufton kundër “armiqve” gjermanë e holandezë.Aferim.

Kreu i Grupit Parlamentar të LSI-së, Petrit Vasili ka reaguar me anë të një postimi në Facebook ku ironizon kryeministrin Rama duke thënë se ky i fundit po lufton me trimëri kundër armiqve gjermanë e holandezë së fundmi. Dhe ka shumë të drejtë ky kryeministri.Si mundet që gjermanët e holandezët të kerkojnë të luftohen trafikantet dhe…

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al