Petrit Vasili: Shfuqizimi i nenit 491 dhe transparenca mund ti heqi çdo mbrojtje dhe alibi krimit të organizuar.

Konferenca për shtyp e Kreu të Grupit Parlamentar të LSI-së, Petrit Vasili  Jemi sot në këtë komunikim së bashku lidhur me zhvillimet shumë të rëndësishme, pse jo dhe shumë serioze që lidhen me veprimtarinë e Parlamentit dhe sallës së Parlamentit dhe që lidhen drejtpërdrejt me ngjarjen me të fundit për përcaktimet që në Kodin Penal…

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al