Kryemadhi: Parlamentarizmi në Shqipëri drejt fundit. Rama të largohet, pengon anëtarësimin në BE

Prononcimi i Kryetares së LSI-së, Monika Kryemadhi Besoj që edhe ju e ndoqët vetë që parlamentarizmi në Shqipëri është drejt fundit, jep grahmat e veta të fundit dhe kjo vjen për shkak të uzurpimit që Rilindja I ka bërë jo vetëm institucioneve të qeverisë, por tashmë edhe parlamentarizmin po e çon drejt vdekjes. Sjellja e…

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al