Petrit Vasili: Kryeministri ynë gënjeshtrën e ka sëmundje pa shërim dhe nuk kurseu as kryeministrin Borisov.

Kreu i Grupit Parlamentar të Lëvizjes Socialiste për Integrim, Petrit Vasili ka reaguar nëpërmjet një statusi në rrjetin social Facebook ku shkruan se kryeministri ynë e ka gënjeshtrën mënyrë jetese dhe se në rastin e qendrës së rehabilitimit të ish të kthyerve nga ISIS, nuk kurseu as kryeministrin e Bullgarisë Borisov dhe e nxorri atë…

Petrit Vasili: Ruçi ligjëron shkatërrimin e parlamentit dhe shkel haptazi rregulloren!

Kreu i Grupit Parlamentar të LSI-së, Petrit Vasili ka reaguar nëpërmjet një statusi në rrjetin social Facebook. Ai shprehet se drejtimi i parlamentit ka degraduar si kurrë më parë. Kryetari i tij me dashje të plotë ka ligjëruar dhunimin flagrant të rregullores. Vasili shkruan gjithashtu se Ruçi po merr përsipër të zhbëjë pozicionin e tij…

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al