Urimi i veçantë i Luan Ramës për ditëlindjen e poetit Hamit Aliaj

Nuk mund të mungonte me urimin e tij në ditëlindjen e 64-t të poetit Hamit Aliaj, zëvendëskryetari i LSI-së Luan Rama. Madje, ai ka zgjedhur që poetin t’a urojë me një poezi të dedikuar posaçerisht dhe enkas për të në ditën e lindjen, duke qënë ndërkaq surprizues dhe i veçantë në këtë ditë të shënuar…

Aksionet e AKU, Panariti: Autoritet Policor apo Kombëtar i Ushqimit?!

Deputeti i LSI-së Edmond Panariti përmes një postimi ka reaguar rreth aksioneve të fundit të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit. Ai përmes një reagimi në rrjetet sociale ka deklaruar se ajo çfarë po ndodh duke sikur një kontroll policor pasi “Zëri i Autoritetit” nuk dëgjohet nga konsumatori. Ai gjithashtu bën thirrjet që të bëhet kujdes kur…

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al