Vasili: Kosova, Ahtissari dhe kompromisi i pamundur me kufijtë

Nga Petrit Vasili – Pavarësia e Kosovës u ngrit mbi tri kolona të palëkundshme: Mbështetjen e ndërkombëtarëve dhe përfshirjes së tyre në betejën për Pavarësinë e Kosovës; Së dyti: mbi luftën dhe gjakun e UÇK-së; dhe së treti mbi pakon e Ahtissarit. Kjo e fundit ishte pikërisht qasja mendjehapur ndaj komunitetit serb në Kosovë dhe…

Vasili: Gërmadhat që qeverisin Tiranën, provincialë arkaikë e me komplekse.

Kreu i grupit parlamentar të LSI-së, Petrit Vasili, ka sulmuar kryebashkiakun Veliaj dhe kryeministrin Rama lidhur me projektin e tyre për shkatërrimin e Teatrit Kombëtar. Ai i cilëson si gërmadha provinciale që qeverisin dhe urrejnë Tiranën. “Këta të kompleksuarit tanë vuajnë dhe nuk shërojnë dot provincializmin e tyre arkaik, pa ngjyrë, pa moral dhe plot…

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al