Petrit Vasili: Integriteti territorial dhe bashkëjetesa etnike janë baza dhe jo objekti i dialogut të Kosovës me Serbinë.

Intervista e Kreut të Grupit Parlamentar të LSI-së, Petrit Vasili për News 24 Si i shihni deklaratat e Thaçit? Absolutisht që çdo gjë që ndodh në Kosovë apo që artikulohet politikisht në Kosovë ndiqet me interesim dhe me merak pasi për ne raporti me Kosovën është një raport edhe gjaku dhe vital edhe historik, pra…

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al