Në këtë artikull do rendisim shenjat e horoskopit që e kanë të vështirë të pranojnë fajin e tyre dhe mundohen të kritikojnë të tjerët.

1. Demi
Personat e shenjës së demit, në shumicën e rasteve i mundon kokëfortësia. Ata, sipas intv.al e kanë shumë të vështirë të pranojnë fajin.

2. Luani
Luanët duan të shohin  dobësitë te të tjerët dhe menjëherë fajësojnë, për diçka që ndoshta e kanë vet fajin.

3. Ujori
Personat e kësaj shenje mendojnë se janë të veçantë dhe nuk gabojnë asnjëherë. Me një ujor duhet të kesh shumë durim.