Rusia deri më tani ka shënuar 3 vdekje dhe 658 të infektuar Covid-19.

Si pasojë e rrezikut që i kanoset vendit nga ky virus vijon të përhapet me shpetësi në të gjithëe botën Rusia ka vendousr të marrë masa dhe një prej tyre është ndalimi i të gjitha fluturimeve ndërkombëtare.

Kujtojmë se masa të tilla për të parandaluar përhapejn e pandemisë janë marrë nga shumë vende përfshirë edhe Shqipërinë.

Nddërkaq thesojmë se edhe në vendin tonë shifrat e të infektuarve janë rritur ndjeshëm. Ministria e Shëndetësisë bëri me dije dje se numri i të infektuarve ka shkuar në 146 ndërsa janë shënuar dhe 6 viktima.