Nëse doni që të dukeni trendy, mbani një çantë trendy! Ose më saktë, mbani çantat më trendy të 2019-ës.

Mund të tingëllojë si një promovim, por e vërteta është se një çantë ka fuqinë që të ndryshojë komplet pamjen tuaj.

Në vijim do ju tregojmë cilat janë ato më të pëlqyera për këtë vit dhe është e sigurt që do doni t’i keni pjesë të gardërobës suaj.

Çantat  e  brezit

Forma vintage

Me ngjyra të ndezura

Forma gjeometrike  

Jashtë mode

Të kashtës

Të dorës

Pjesërisht çantat me rrip të gjatë