6 destinacionet më pak të kushtueshme në Europë

Të gjithë duam të udhëtojmë, por jo të gjithë kemi mundësi për të shpenzuar shumë para.

Por disa qytete na ofrojnë mundësinë që të udhëtojmë me pak shpenzime, ndërsa na ofrojnë shumë bukuri dhe çlodhje.

Këto gjashtë qytete janë ndër më të mundshmet për buxhetet mesatare, duke ju ofruar shërbime më të lira. Tani mbetet në dorën tuaj të bëni zgjedhjen, si dhe t’u futeni kërkimeve për biletat e avionëve dhe hoteleve.

Pragë, Çeki

praga-1-1024x658

Budapest, Hungari

491601_budapest_magyarorsz_2000x1240_www-gdefon-ru_-825x510

Lisbonë, Portugali

Lisbon-Portugal-1024x683

Stamboll, Turqi

istanbul_1-1024x680

Krakow, Poloni

Krakow_rynek_01-1024x735

Valencia, Spanjë

Burimi:(iconstyle)

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al