Ambasadorja e Shqipërisë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës ka bërë me dije se janë 9 shtetas shqiptar kanë ndërruar jetë në territorin amerikan si pasojë e koronavirusit.

Bëhet me dije se numri i të infektuarve me shtetësi shqiptare, është mbi 30.

Sipas njoftimit, 3 janë shqiptarë të Shqipërisë, 4 shqiptarë të Maqedonisë së Veriut dhe 2 shqiptarë nga Mali I Zi.