Shigjetari ka aftësi të mëdha komunikimi

Shigjetari ka një sens shumë të mirë humori dhe ka tendencën të jetë shumë ekstrovert.Të dyja këto i kanë bërë ata të jenë shumë të ngjashëm.

Kurioziteti i tyre dhe këndvështrim filozofik i jetës i bëjnë tepër interesant për të folur dhe natyra e tyre optimiste i bën të gjithë që ta duan.

Shqetësohet pothuajse për gjithçka.

Shigjetarët nuk pëlqejnë të kufizohen. Në të vërtetë e kundërta! Ata kanë tendencë të vlerësojnë gjëra të tilla si udhëtimi, të qenit jashtë (preferohet, në një vend tjetër nga sa kanë qenë më parë), dhe të kalojnë në përvojën tjetër të madhe në jetën e tyre.

Natyra kurioze dhe energjike e Shigjetarit ka tendencë të nënkuptojë që nëse kjo shenjë është në një vend për një kohë të gjatë, ata do të bëhen shumë të shqetësuar mjaft shpejt. Energjia e lartë do të thotë që të qëndrosh ende shumë gjatë është kufiri i kufirit.

Vlerësojnë shumë lirinë e tyre

Ata janë të dashuruar me lirinë dhe kanë tendencën të bëjnë atë që duan gjithmonë. Ata preferojnë më së shumti të jetojnë vetëm dhe nuk u pëlqen të kufizohen.